Начальник Нацполіції Кіровоградщини привітав працівників відомчого лікувального закладу

Червень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

До щирих слів подяки від шефа поліції області також приєдналися керівник управління кадрового забезпечення Андрій Човпан та голова обласної профспілкової організації атестованих працівників Валерій Шевчук.

Із нагоди Дня медичного працівника за активну громадянську позицію, професійну майстерність, людяність та турботу про здоров’я працівників правоохоронних органів, їх родин та ветеранів окремі співробітники Державної установи «Територіального медичного об’єднання МВС України по Кіровоградській області» отримали Подяки та Грамоти.

«Кожному з вас випала благородна та важлива місія – допомагати людям, – звертаючись до присутніх, зазначив начальник Головного Управління Національної поліції області Сергій Кондрашенко. – Від усього колективу та з нагоди свята дякуємо вам за невтомну працю та відкриті серця. Особлива вдячність нашим ветеранам медичної служби, які присвятили цій роботі багато років свого життя. Ми зичимо вам і вашим родинам добра та благополуччя, нових досягнень, міцного здоров’я та мирного неба».

Історія заснування підрозділу медичного забезпечення ОВС області датується з 1953 року. На початку медична установа налічувала 12 працівників. За роки свого існування було створено серйозну матеріально-технічну базу, зібрано високопрофесійний колектив, який самовіддано і відповідально виконує свою роботу зі збереження здоров’я працівників поліції та ветеранів. На сьогодні відомчий лікувальний заклад є одним з кращим серед медичних установ області, а лікарня з поліклінікою налічує 127 працівників.

«Подяка від людей, величезна довіра та добре самопочуття тих, кому ви допомогли, і є найкращим результатом вашої роботи, – звертаючись до колег, сказав начальник Державної установи «Територіального медичного об’єднання МВС України по Кіровоградській області» Олександр Нестройний. – Дякую за хорошу працю, бажаю подальших успіхів та здобутків».

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool