На Заваллівському кар’єрі проведено превентивний захід

Червень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено нараду з питань промислової безпеки та охороні праці на Заваллівському гранітному кар’єрі, що розробляє ТОВ «Чарнокіт».

У заході взяли участь в.о. завідувача сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Олександр Погорілий, заступник директора Сергій Матвєєв та начальники структурних підрозділів підприємства.

Присутнім надана інформація про стан виробничого травматизму на промислових підприємствах Кіровоградської області, ознайомлено з причинами нещасного випадку зі смертельним наслідком. Під час наради акцентовано увагу на персональній відповідальності посадових осіб та робітників за порушення вимог нормативних документів з охорони праці та створенню безпечних умов праці на кожному робочому місці.
Розглянуто питання експлуатації технологічних транспортних засобів відповідно до вимог «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом» НПАОП 0.00-1.24-10.
Підприємство працює відповідно до погодженого плану розвитку гірничих робіт.

Довідка: ТОВ «Чарнокіт» проводить розробку Заваллівського та Савранського родовищ гранітів. Кар’єри підприємства знаходяться у Гайворонському районі Кіровоградської області біля с.Сальково.
Гірничі роботи ведуться кар’єрним способом з зовнішнім відвалоутворенням. Підприємство для видобутку оснащено єкскаватором ЕКГ-5 та автомобілями «БілАЗ».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool