На заступника начальника ГУ НП в Кіровоградській області складено адміністративний протокол

Листопад 29, 2017 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, отримав адміністративний протокол за ч.1 ст. 172-6 КУпАП (Порушення вимог фінансового контролю).

Нагадаємо, активісти Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем» в Кіровоградській області виявили, що у своїй декларації за 2015 рік, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, не зазначив жодного об'єкту нерухомості, яким користується він та члени його сім'ї. В його декларації зазначені лише набуті у власність земельні ділянки.

11.09.2017 складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 172-6 КУпАП та внесено відомості до ЄРДР, за ознаками злочину передбаченого ст. 366-1 КК України.

«Добре, коли наша праця виявляється корисною, і рано чи пізно таки приносить свої плоди. А нам залишається лише звітувати про ці результати громадськості і чекати, доки правоохоронці завершать розслідування за іншими нашими зверненнями, більш резонансними, які стосуються вищих посад і масштабніших зловживань…», - прокоментував подію голова ГО «Асоціація Політичних Наук», координатор Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем!» Дмитро Сінченко.

Прес-служба АПН
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool