На залізничному вокзалі Херсону готуються до літніх перевезень з урахуванням вимог часу

Травень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 730 | Коментарі: 0

Працівники регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» продовжують підготовку пасажирського вокзального комплексу I класу станції Херсон до літніх перевезень 2016 року.

Так, нещодавно залізничники виконали низку заходів з благоустрою території вокзалу: побілили бордюри, привели до належного технічного стану пасажирські платформи та 6 переходів через колії.

Разом з цим, працівники вокзалу оновили візуальну інформацію для пасажирів на інформаційних стендах, що розташовані у приміщені та на території комплексу, а також переглянули тексти типових оголошень по гучномовному зв’язку та доповнили інформаційні покажчики. Зазначимо, що на інформаційні стенди було додано необхідну довідкову інформацію для військовослужбовців, які беруть участь в проведенні АТО. До речі, з боку чергових працівників вокзалу надається усебічне сприяння українським військовослужбовцям, а також представникам громадських та волонтерських організацій.

Одеські залізничники приділяють особливу увагу питанням обслуговування військовослужбовців, адже це диктує час та географічне положення міста Херсон, а саме його територіальна близькість до півострова Крим. Тому у залі транзитних пасажирів вокзалу додатково було виділено 8 місць для знаходження воїнів АТО, їм надаються різні інформаційні послуги, безкоштовна підзарядка мобільного телефону тощо.
Не оминули увагою працівники магістралі і пасажирів інших категорій. Наприкінці квітня з метою створення на вокзалі доступних умов для

пасажирів з обмеженими фізичними можливостями було нанесено попереджувальні смуги для осіб з вадами зору (жовтим кольором) на сходах до будівлі вокзалу. Також минулого тижня завершено облаштування спеціалізованої квиткової каси із заниженим підвіконням, що сприятиме комфортному обслуговуванню інвалідів на візках.

Додамо, пасажирський вокзальний комплекс станції Херсон I класу розташовано в обласному центрі з населеністю майже 300 тис. чол. Херсон – не тільки важливий економічний центр півдня України, але й один з основних транспортних вузлів Одеської магістралі. Щодобово на вокзалі обслуговується понад 3,3 тис. пасажирів.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool