На вулицях Кіровоградщини мешканці області отримують важливі поради

Грудень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 596 | Коментарі: 0

5 грудня кільком десятків перехожих на вулицях Кіровоградщини пощастило отримати важливі поради від людей, які добре знають про усі небезпеки зимового періоду.

Фахівці Служби порятунку продовжують нести в маси життєво необхідні кожному громадянинові знання щодо правил поведінки у повсякденному житті.

Так, сьогодні працівники Петрівського та Маловисківського пожежно-рятувальних підрозділів розмовляли із жителями відповідних районних центрів про серйозні речі, що стосуються збереження життя і майна.

Зокрема рятувальники нагадали правила експлуатації опалювальних приладів різного виду, пояснили особливості безпечного використання електричної побутової техніки в домі, застерегли громадян від куріння в приміщеннях, особливо у нетверезому стані, та попередили щодо небезпек замерзлих водойм.

Крім того, детально пояснили, як діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Почуту інформацію кожен міг додатково прочитати у друкованому вигляді, адже рятувальники роздавали ще й листівки тематичного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool