На вулицях Кіровограда грабують серед біла дня

Травень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 2215 | Коментарі: 0

Правоохоронці за лічені хвилини розшукали особу, схожу за прикметами, що вказала потерпіла від нападу жінка. Під час огляду в кишені куртки чоловіка було виявлено щойно зірваний з шиї жертви золотий ланцюжок. За такі дії тепер грабіжнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Пригода сталася в одному з мікрорайонів обласного центру 10 травня близько 11-ї години. 55-річна місцева жителька разом із донькою вийшла з дому у справах. На одній з вулиць до неї несподівано підбіг чоловік, зірвав прикрасу, яка знаходилася на шиї перехожої, та побіг у невідомому напрямку.

Потерпіла негайно зателефонувала до поліції. Отримавши повідомлення про подію, оперативний черговий Кіровоградського відділу поліції передав інформацію патрульним поліцейським. Черговий наряд зорієнтувався на пошуки, які дуже скоро і дали бажаний результат.
«Побачивши автівку правоохоронців, зловмисник намагався втекти, однак зробити це йому не вдалося, – розповідає начальник патрульної поліції міста Кіровограда Антон Цюцюра. – Під час особистого огляду, в кишені одягу 33-річного кіровоградця було виявлено речовий доказ – золотий ланцюжок потерпілої. Як з’ясувалося, особа вже і раніше потрапляла в поле зору поліції. Чоловік тричі притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне підозрюваному загрожує тюремний строк терміном від 4 до 6 років ув’язнення.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool