На вихідних понад 1,5 тис. залізничників боролися з наслідками негоди на Одеській магістралі

Січень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Протягом останніх трьох діб до ліквідації наслідків зимової негоди у регіональній філії «Одеська залізниця» було залучено понад 1,5 тис. працівників. 

Максимальна кількість снігу випала 7 січня – до снігоборотьби було залучено 920 залізничників. Сьогодні зранку очищують сніг 483 залізничника.

Найбільше людей було залучено по станціях Одеса-Головна, Одеса-Сортувальна, Одеса-Застава-1, Подільськ та Вапнярка. Також для очищення від снігу станції Знам’янка-Сортувальна було задіяно снігоприбиральну машину СМ-2, яка прибрала 540 м3 снігу.

Зазначимо, на 6-7 січня 2019 року на півдні та в центральній частині України спостерігалися помірні опади. Хуртовини вкрили незначну частину території в межах Одеської магістралі, місцями йшов мокрий сніг з дощем, спостерігалися туман та ожеледиця.

1,5 тис. залізничників, негода, на Одеській магістралі,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool