На відкритих територіях Кіровоградщині виникло 5 займань

Липень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 589 | Коментарі: 0

Минулої доби у Кіровоградській області виникло 5 пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях

до гасіння яких залучались рятувальники 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанка (150 м2 сухої трави біля вул. Прифермерської), 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліне (300 м2 сухої трави на відкритій території смт Смоліне), 29-ї Державного пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка (500 м2 сухої трави та сміття за межами с. Несваткове), 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка (50 м2 сухої трави біля с. Солдатське та 300 м2 стерні біля залізничної станції «Бешкетове» м. Помічна).

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає вас бути обережними та відповідальними, пам’ятайте, що досить найменшої іскри, щоб розгорілось велике полум’я, що безжально знищить на своєму шляху усе живе. Бережімо навколишнє природне середовище!

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool