На відкритих територіях Кіровоградщини виникло 19 пожеж

Вересень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 533 | Коментарі: 0

Упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 19 разів залучались на ліквідацію пожеж сухої рослинності та сміття. У багатьох випадках гасити пожежі допомагали вогнеборці місцевих пожежних команд.

Так, по шість разів залучались на ліквідацію таких займань вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія. Тричі викликали на гасіння пожеж у екосистемі рятувальників 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка. Двічі залучались вогнеборці Бобринецького району.

Крім того, займання сухої рослинності довелось гасити пожежно-рятувальним підрозділам Маловисківського та Знам’янського районів. Загальна площа, пошкоджена вогнем, склала понад 8,2 га.

Прес-служба У ДСНС в області

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool