На відкритих територіях Кіровоградщини виникло 10 пожеж

Серпень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 10 разів виїздили на гасіння пожежі у екосистемі.

Так, 6 разів залучались на ліквідацію займань сухої трави та сміття загальною площею близько 1100 м2 бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (пров. Сосновий, с. Нове, пров. Товариський, вул. О. Гончара в обласному центрі та с. Соколівське Кропивницького району).

Також гасили такі пожежі рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія (200 м2 сміття та сухої трави в районному центрі), 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска (10 м2 сухої трави в районному центрі), 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка (500 м2 очерету біля ставка с. Роздолля) та 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка (1 га сухої трави в районному центрі).

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool