На трасі під Кропивницьким сталися дві ДТП (ФОТО)

Лютий 25, 2021 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

24 лютого о 10:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автотрасі Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка біля с. П’ятихатки Маловисківського району сталась дорожньо-транспортна пригода

Та необхідна допомога по буксируванню пошкодженого легкового автомобіля «Hyundai Santa», що зіткнувся з вантажівкою «DAF», з кювету. Рятувальники 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска, що прибули на місце виклику, витягнули автівку на проїжджу частину дороги.
Вже 25 лютого о 04:28 на автодорозі Стрий – Знам’янка біля с. Кринички Новоархангельського району рятувальники 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ надали допомогу по встановленню мікроавтобуса «Mercedes-Benz» на шасі та буксируванню його з кювету, куди водій заїхав, не впоравшись із керуванням.

На трасі під Кропивницьким сталися дві ДТП

На трасі під Кропивницьким сталися дві ДТП

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool