На «Террі-2011» почали повертати заборгованість із заробітної плати

Травень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1203 | Коментарі: 0

За результатами перевірки з питань дотримання законодавства про працю в діяльності приватного підприємства «Терра-2011», його керівнику внесено подання прокурором Кіровського району міста Кіровограда про усунення виявлених порушень. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Так, прокуратурою встановлено, що на кінець квітня заборгованість по заробітній платі перед 49 працівниками в поточному році склала понад 121 тис. грн., а по сплаті єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування - понад 79 тис. грн. Крім законів України «Про оплату праці» та «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» на ПП порушувались і вимоги Кодексу Законів про працю України в частині правильної організації праці, поліпшення її умов тощо.
На даний час на виконання вищеназваного документу прокурорського реагування почалася виплата заборгованості. Виплачено близько 21 тис. грн.
Прокурор Кіровського району міста Кіровограда тримає на контролі виконання подання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool