На території Кіровоградщини у екосистемі виникло 6 пожеж

Серпень 16, 2020 | Новини | Переглядів: 631 | Коментарі: 0

За минулу добу до Служби порятунку «101» надійшло 6 повідомлень про пожежі, які виникли на відкритих територіях Кіровоградської області.

Так, по два рази на ліквідацію таких займань залучались рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (500 м2 сухої трави біля дачного кооперативу «Будівельник» та 100м2 сухої трави на відкритій території Миколаївської сільської ради) та 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска (800м2 сухої трави с. Плетений Ташлик та 300м2 сухої трави по вул. Велігіна в райцентрі). По одному разу гасили пожежі бійці 24-ї ДПРЧ м. Бобринець (4000 м2 сухої трави – с. Златопілля) та 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка (200м2 сухої трави – с. Казарня).

За минулу добу до Служби порятунку «101» надійшло 6 повідомлень про пожежі, які виникли на відкритих територіях Кіровоградської області.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool