На території агропідприємства у Кіровоградському районі чергують поліцейські

Червень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1249 | Коментарі: 0

Із урахуванням подій, що мали місце на території підприємства 23 травня 2017 року, під час яких поранення отримали три особи, а також наявної інформації про можливе прибуття представників охоронної фірми до вищевказаного товариства, керівництвом Головного управління Нацполіції області було прийнято рішення про вжиття відповідних превентивних заходів щодо посилення правопорядку у населеному пункті.

Так, 13 червня 2017 року на території підприємства планувалося проведення виконавчих дій, пов’язаних із описом майна товариства.
До забезпечення охорони порядку в населеному пункті та безпосередньо на території, прилеглій до товариства, загалом було залучено 125 працівників поліції.Близько 17.30 до адміністративної будівлі підприємства у супроводі приватної охоронної фірми намагався потрапити новий власник, проте місцеві жителі не дали можливості цього зробити.

Із метою недопущення розвитку конфліктної ситуації та попередження силових протистоянь, працівники поліції встановили поліцейський ланцюжок між конфліктуючими сторонами.

На сьогоднішній день до підтримання правопорядку у населеному пункті та безпосередньо на прилеглій до підприємства території цілодобово залучаються працівники поліції з числа особового складу стройових підрозділів ГУНП.

Крім того, продовжують свою роботу встановлені пости спостереження щодо відстеження пересування територією області радикально налаштованих груп громадян.

За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool