На складних ділянках доріг рятувальники Кіровоградщини надали допомогу водіям 4-х транспортних засобів

Січень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області допомогли вибратись із складних ділянок доріг водіям 4-х транспортних засобів.

Так, бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Кропивницький відбуксирували на безпечну ділянку дороги легковий автомобіль на автодорозі Кропивницький-Знам’янка. 

Рятувальники 15-ї ДПРЧ смт Доброевличківка допомогли відієві вантажівки «DAF» подолати ускладнений підйом шляху Тишківка-Новоарахангельськ.
Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький надали допомогу водієві легкового автомобіля, який застряг у с. Черняхівка Кропивницького району.
У смт Олександрівка вибратись з ускладненої ділянки дороги водієві вантажівки допомогли рятувальники місцевої пожежно-рятувальної частини.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool