На саміті всіх силовиків СНД у Москві Україну представляє начальник податкової міліції

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

У Москві розпочалася Постійно діюча нарада керівників робочих структур органів СНД, що здійснюють співробітництво у сфері боротьби зі злочинністю. Нарада проводиться Генеральної прокуратурою спільно з Федеральною митною службою Росії.


Україну на цій нараді представляє делегація податкової міліції на чолі з Головою Координаційної ради керівників органів податкових (фінансових) розслідувань держав-учасниць СНД (КРОПР) Андрієм Головачем.
На засіданні обговорюються питання вдосконалення співробітництва держав-учасниць СНД у боротьбі зі злочинністю, а також перспективні напрямки взаємодії компетентних органів Співдружності у цій сфері.
За словами Андрія Головача, Україна очолила КРОПР досить недавно – у вересні минулого року. Проте за порівняно короткий час в діяльність Координаційної ради внесено низку новацій, спрямованих на посилення практичної складової діяльності служб – членів КРОПР. Вони, в першу чергу, стосуються створення Єдиної міжнародної бази даних фінансових злочинців та Форуму керівників органів податкових і фінансових розслідувань держав ЄС та СНД, концепції яких було представлено на робочій нараді Виконавчого бюро КРОПР (14-15 лютого 2013 року, Україна) та на засіданні Цільової групи Організації економічного співробітництва і розвитку по боротьбі з податковими та іншими злочинами (11-13 березня 2013, Франція)».
В рамках візиту делегація податкової міліції України також провела робочу зустріч з керівництвом МВС Російської Федерації, на якій сторони обговорили актуальні питання співпраці у сфері забезпечення економічної безпеки обох держав.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool