На проходження мультипредметного тесту зареєструвались майже 8 тисяч випускників Кіровоградщини

Травень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

Як повідомляють в департаменті освіти і науки Кіровоградської ОВА, на Національний мультипредметний тест в області зареєструвалися 7888 учасників, з них 136 - випускників-переселенців.

Національний мультипредметний тест — форма проведення вступного випробування на бакалаврат для здобуття вищої освіти в Україні, введена у 2022 році через повномасштабне російське вторгнення в Україну. Покликана замінити на один рік традиційні вступні випробування у форматі ЗНО, ЄВІ та ЄФВВ.

"З 10 до 25 травня зареєстровані учасники мають підтвердити або скасувати участь в НМТ у власних електронних кабінетах на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Також зазначити місце фактичного перебування. Після цього учасники отримають запрошення у визначений (найближчий) пункт тестування»,- зазначили фахівці департаменту.

Вони додали, що серед складників:
4650 осіб - випускники 11 класів, 684 - випускники минулих років,
1342 - учні ПТУ та 1212 - студенти коледжів.

Наразі для проведення НМТ в області на базі закладів освіти готується 45 пунктів тестування, з них 10- у Кропивницькому. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool