На Одеської магістралі виготовлятимуть спецодяг для залізничників

Листопад 13, 2014 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

Вже з наступного року спецодяг для залізничників виготовлятимуть власними силами швейних цехів Одеської магістралі.

За попередніми розрахунками на 2015 рік для задоволення потреб одеських залізничників у спецодязі потрібно власними силами пошити 25 тис. костюмів з бавовни, 295 тис. пар брезентових рукавиць та 25 тис. сигнальних жилетів. 70% даної продукції забезпечить швацький цех локомотивного депо Помічна, а решту – 30% новий цех, що незабаром відкриють в Одесі.
На розвиток пошиву спецодягу власними силами Одеській залізниці необхідні певні капіталовкладення – 485 тис. грн., які потрібні для проведення модернізації існуючого обладнання вдосконалення технічної бази, приведення до санітарно-гігієнічних норм діючих цехів. Адже в приміщеннях швацьких цехів мають бути потужна вентиляційна система, протипожежна сигналізація, спеціальне приміщення для складування сировини (тканини, ниток, ґудзиків) та готової продукції.
У виділеному приміщенні головного матеріального складу служби матеріально-технічного постачання Одеської залізниці буде організовано новий швейний цех площею 70 м2, який потрібно оснастити сучасними промисловими машинами та обладнанням. Для забезпечення безперебійного виробничого процесу стане в нагоді дизель-генераторний пристрій резервного живлення на випадок відключення електроенергії.
Розвиток власного виробництва дасть можливість одеським залізничникам додатково створити 15 робочих місць, де зможуть працевлаштувати як залізничників, так і людей з особливими потребами. Пошиття спецодягу власними силами дозволить без обтяжливо довготривалих тендерних процедур дотримуватися встановлених термінів та вчасно постачати залізничникам рукавиці, костюми, сигнальні жилети, а також створити необхідний запас продукції. Згодом можна очікувати підвищення рентабельності та зниження собівартості продукції. За підрахунками закладені кошти мають окупитися через 3-5 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool