На Одеській залізниці запровадять послугу транспортного кейтерингу

Березень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 681 | Коментарі: 0

Регіональна філія ПАТ УЗ «Одеська залізниця» продовжує роботу з покращення сервісу в пасажирських поїздах і розширює спектр послуг, що пропонуються під час мандрівок залізницею.

Перші нововведення стосуються надання послуг з харчування. Планується, що невдовзі пасажири зможуть харчуватися якісною їжею, яку замовлятимуть при купівлі проїзного документу у касах вокзалу або безпосередньо під час подорожі. Постачання поїзда наборами у рейс буде здійснюватись на станції формування поїзда.

Одна з організацій, яка готова запропонувати постачання ланч-боксів пасажирам Одеської залізниці цього тижня навіть провела дегустацію для працівників пасажирського господарства. Відвідувачі презентації особисто продегустувати 4 страви: український борщ, рисову каша з м’ясом, овочеве рагу та перлову кашу. Особливість цих страв в способі їх збереження. Їстівна суміш з кухні до вагону доставляється в герметичних термічних пакетах. Провідник на вимогу пасажиру розігріватиме цей пакет за допомогою окропу, після чого пакет розкривається, його вміст кладуть у посуд та готова до споживання страва буде запропонована до трапези пасажиру.
Також з’являться й сніданки у ланч-боксах. До складу «легкого» ланчу входить паштет з крекерами, десерт (кекс, вафлі або круасан) та сік.

Планується, що пасажирам пропонуватимуть декілька видів ланч-боксів: від економ-варіанту до бізнес-ланчу. Вартість економ-варіанту гарячого харчування двох видів стандартного набору для пасажира становитиме 39 грн. та 44 грн. в залежності від наповнення набору.

Згодом серед пасажирів буде проведено анкетування, завдяки якому буде встановлено попит пасажирів на асортимент страв, що пропонується на вибір. Адже загалом в новому меню Одеської залізниці понад 30 страв.

Крім продуктових наборів, планується впровадження послуги з надання продовольчих товарів на вимогу. Також, у філії розглядають питання щодо пропозиції пасажирам зубних щіток, пасти, капців тощо.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool