На Одеській залізниці визначено переможців дорожнього змагання

Лютий 12, 2014 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці визначено переможців серед структурних підрозділів та колективів: бригад, змін, дільниць, які досягли кращих показників у роботі в 2013 році. Колективам-переможцям, що посіли призові місця будуть виплачені грошові премії.

Серед станцій, які виконали умови дорожнього змагання за підсумками роботи у 2013 році перші місця посіли вантажна станція Берегова, дільнична станція Вапнярка, сортувальна станція Чорноморська. Також перші місця посіли Херсонська дистанція електропостачання, Котовська дистанція сигналізації та зв’язку, Вознесенська дистанція колії, Шевченківська дистанція захисних лісонасаджень, колійна машинна станція 129 Цвіткове, вагонне депо Котовськ, пасажирський вокзал Шевченко, пасажирське вагонне депо Каховка, локомотивне депо Котовськ, Котовське будівельно-монтажне експлуатаційне управління, Одеський будівельно-монтажний поїзд №686.
Додатково було обрано переможців серед змін, бригад та їх керівників. Так на Одеській дирекції залізничних перевезень визначено дві кращі зміни маневрових залізничних станцій Іллічівськ та Берегова. На Знам’янській дирекції кращою стала зміна №3 гіркового комплексу станції Знам’янка. На Херсонській дирекції відзначено зміну №1 станцій Миколаїв-Вантажний та зміну №4 гіркового комплексу станцій Херсон та Херсон-Порт.
У службі електропостачання кращими стали бригада району контактної мережі станції Усатове Одеської дистанції електропостачання та бригада Шевченківської тягової підстанції Шевченківської дистанції електропостачання.
Служба комерційної роботи та маркетингу пишається роботою бригади Христинівської вантажної дільниці Одеської механізованої дистанції навантажувально-розвантажувальних робіт.
Серед будівельників кращими стали працівники бригади капітального ремонту Котовського будівельно-монтажного експлуатаційного управління № 2 служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд залізниці.
У службі приміських пасажирських перевезень переможцями визначено бригаду моторвагонного депо Одеса-Застава 1.
Серед локомотивників кращими стали комплексна бригада локомотивного депо Котовськ та бригада локомотивного депо Знам’янка.
У службі сигналізації та зв’язку відзначено бригаду контрольно-вимірювального пункту СЦБ Знам’янської дистанції сигналізації та зв’язку та бригаду контрольно-ремонтного пункту радіозв’язку Одеської дистанції сигналізації та зв’язку.
У службі колійного господарства відзначено роботу бригади зміни машини ВПР-09-32 № 3335 Центру механізації колійних робіт та бригади з ремонту колійних машин колійного ремонтно-механічного заводу.
У службі пасажирського господарства відзначено роботу бригади пасажирського вагонного депо Одеса-Головна та зміни пасажирського вокзалу Херсон.
У службі вагонного господарства відзначено роботу зміну ПТО Одеса-Застава вагонного депо Одеса-Застава1 та зміну ПТО ст. Знам’янка експлуатаційного вагонного депо Знам’янка.
У службі воєнізованої охорони відзначено варту №1 стрілецької команди станції Христинівка Знам’янського загону відомчої воєнізованої охорони.
На Одеській залізниці, не зважаючи на складну фінансово-економічну ситуацію, шанують давню традицію заохочення кращих працівників та колективів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool