На Одеській залізниці визначено найкращих оглядачів вагонів

Липень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

Вдало пройти тестування на комп’ютері, заповнити довідку форми ВУ-45 про забезпечення поїздів гальмами та справності їх дії за вихідними даними, усунути несправність кінцевого крану та виявити несправності на вагонах трьох типів: критий, піввагон, цистерна – саме такі випробування довелося пройти кращим оглядачам вагонів Одеської залізниці на другому етапі конкурсу професійної майстерності.

У конкурсі взяли участь по три оглядачі з чотирьох експлуатаційних вагонних депо: Одеса-Застава1, Котовськ, Знам’янка, Херсон. Представляли свої команди головні інженери депо. Конкурс тривав кілька годин – протягом цього часу команди з різних депо шляхом жеребкування розділилися на три групи, які поетапно проходили завдання. Усе було організовано так, щоб учасники, які вже пройшли певне випробування не мали можливості підказувати своїм колегам, у яких цей етап був тільки попереду.
До складу комісії, яка оцінювала професійні знання та уміння оглядачів увійшли заступник начальника Одеської залізниці по рухомому складу та матеріально-технічному постачанню Олександр Голосінський, головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольф Мелкумян, начальник служби вагонного господарства Анатолій Драник.
Головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольф Мелкумян зазначив, що проведення цього конкурсу є доброю традицією у вагонному господарстві залізниці, а усі учасники уже є переможцями у своїх депо, а тому конкурс зібрав тільки досвідчених професіоналів, які своєю щоденною роботою та старанням роблять значний внесок у підвищення якості проведення технічного обслуговування рухомого складу.
У командних змаганнях переможцями стала команда з експлуатаційного вагонного депо Одеса-Застава1, яка набрала 711 балів. На другому місці – команда зі Знам’янки. Третє місце за ремонтно-експлуатаційним вагонним депо Херсон, представники якого набрали 549,5 балів.
В індивідуальних змаганнях перемогу отримав Василь Сморжанюк з експлуатаційного вагонного депо Одеса-Застава1. Почесне друге місце посів Володимир Левшук з експлуатаційного вагонного депо Знам’янка. Третє місце за Дмитром Ємельяновим також з депо Одеса-Застава1. Крім того, за хороший результат під час виконання комплексу робіт із заміни кінцевого крану у комплекті зі з’єднувальним рукавом комісія заохотила представника вагонного депо Знам’янка Сергія Козловського. За кращий результат у заповненні довідки ВУ-45 комісія відзначила Анатолія Меліхова з Херсона.
Усі учасники отримали пам’ятні подарунки, призери – грошові винагороди, а колективу депо переможців дістався пам’ятний сувенір та професійна фотокамера.
У вересні цього року на базі Косовського вагонного депо на заключному етапі конкурсу професійної майстерності оглядачів вагонів оглядачам з Одеської залізниці доведеться змагатися за звання кращих з колегами з усіх шести залізниць України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool