На Одеській залізниці визначено кращі товарні контори

Березень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

Традиція заохочувати працівників магістралі, які продуктивністю своєї праці підтримують на високому рівні фінансові показники роботи залізниці, існує вже давно.

Нещодавно відповідно до Постанови керівництва Одеської залізниці та президії Дорпрофсожу за виконання показників якісного обслуговування користувачів транспортних послуг було заохочено колективи товарних контор та працівників комерційного господарства магістралі.
Колективи та окремі працівники комерційного господарства змагалися за звання «Краща товарна контора» та «Кращий по професії».
Згідно з результатами змагання кращими товарними конторами визначено контори станцій Первомайськ-на-Бузі (троє працівників) Одеської дирекції залізничних перевезень та станція Херсон (9 працівників) Херсонської дирекції залізничних перевезень.
Кращими по професії стали агент комерційний станції Іллічівськ-Поромна Наталія Унтілова, бригадир пункту комерційного огляду Світлана Кузіна та старший приймальник поїздів станції Херсон Вікторія Терещенко. Усіх переможців нагороджено почесними дипломами із виплатою грошової винагороди.

*Довідка
Товарні контори при станціях займаються оформленням перевізних документів, проводять розрахунки з клієнтом за перевезення вантажів і пов’язані з перевезенням операції, ведуть звітність по вантажним перевезенням.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool