На Одеській залізниці розширюються можливості для безготівково розрахунку у квиткових касах

Квітень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

Регіональна філія «Одеська залізниця» проводить планомірну політику створення мережі об’єктів пасажирського господарства, де функціонують POS-термінали за допомогою яких можна проводити у квиткових касах безготівковий розрахунок.

За 1-й квартал 2016 року ще у 38 квиткових касах вокзалів та станцій філії забезпечено можливість безготівкової оплати проїзних документів платіжними картками національної системи НСМЕП і міжнародних платіжних систем VISA, Master Card, а до початку масових літніх пасажирських перевезень кількість POS-терміналів буде доведено до 77 одиниць.

Введення даної послуги користується значним попитом, адже кількість проїзних документів, які пасажири оплачують за допомогою банківських платіжних карт, постійно збільшується: за 1-й квартал 2016 року таких документів оформлено майже у 1,5 р., ніж за аналогічний період минулого року.

Слід зазначити, що протягом 2015 року було укладено угоди з банківськими установами та встановлено 17 POS-терміналів у квиткових касах вокзальних комплексів з найбільшим пасажиропотоком.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool