На Одеській залізниці призначено додаткові електропоїзди

Вересень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 542 | Коментарі: 0

Регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ УЗ щороку зазнає величезних збитків, забезпечуючи приміські пасажирські перевезення.

Тільки за 7 місяців 2016 року на філії констатували 215,2 млн. грн. збитків у приміському сполученні. Порівняно з відповідним періодом минулого року сума збитків у поточному році зросла на 11,7% та сягнула 26,0 млн. грн.

Про це FOTOINFORM.NET повідомив прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Рівень збитковості яскраво ілюструє відсоток покриття витрат доходами – цей показник становить 13,34%, тобто з кожної вкладеної гривні повертається тільки 13 копійок.
Крім того, слід додати, що протягом поточного року послугами Одеської магістралі у приміському сполученні скористалися вже 16,7 млн. пасажирів.
Разом з цим, незважаючи на значні витрати та серйозні збитки за минулий рік та поточні прогнози, Одеська філія не скасувала жодного приміського поїзда. Слід зазначити, що щодоби на залізниці курсує 62 пари приміських поїздів.
За період 2015-2016 років, вважаючи на важливу соціальну значимість, на філії були призначенні додаткові приміські електропоїзди. Так, з 20 жовтня минулого року був введений приміський поїзд сполученням Котовськ – Слобідка, скасований у 2011 році. Також наприкінці минулого року, з 27 листопада, введена додатково четверта пара за напрямком Одеса – Вапнярка, через продовження графіка руху поїзду Одеса – Мигаєве. Вже в цьому році з Одеси на Білгород-Дністровський було додано шосту пару на літній період, що почала курсувати з 1 липня. А з понеділка, 12 вересня, введено приміський поїзд сполученням Котовськ – Помічна, скасований у 2011 році.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool