На Одеській залізниці підбили підсумки конкурсу дитячого малюнка

Травень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 5097 | Коментарі: 0

Минулого тижня на Одеській залізниці в ході проведення Тижня охорони праці відбувся конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

 Акція проходила під гаслом «Безпечна праця батьків – моє щасливе майбутнє». Кожен малюнок оригінальний, але на зображенні обов’язково присутній елемент охорони праці.
Цього року діти надіслали малюнки обширної тематики: дотримання вимог безпеки при роботі з електроінструментом, біля електрощитів, на лініях електропередач, при проведенні зварювальних робіт, про заборону паління на робочому місті, заборона використання навушників при перетині автомобільних доріг і залізничної колії, наслідки наїзду поїзда на людей, вогненебезпечні ігри, вимоги охорони праці при використанні колійної, будівельної і вантажопідйомної техніки тощо.
Такий конкурс керівництво залізниці разом з Дорпрофсожем організовує вже третій рік поспіль для того, щоб діти вже з раннього віку розуміли суть і важливість охорони праці. Цього року у конкурсі взяли участь 458 дітей залізничників. Активну участь у конкурсі взяли діти з двох до шести років (83 малюнки), віком від 7 до 10 років – 204 малюнки, від 11 до 15 років – 169 малюнків, від 16 років – 2 малюнки. Комісія під головуванням в.о. головного інженера Одеської залізниці Олега Батиря за участю в.о. начальника служби охорони праці Тетяни Громової, головного технічного інспектора праці Ради профспілки на Одеській залізниці Володимира Бочкарьова та спеціалістів з охорони праці галузевих служб підвела підсумки конкурсу.
Члени комісії відібрали 26 кращих малюнки за такими основними критерієм, як художнє виконання і наявність елементів охорони праці. У першій віковій групі вибрали 10 кращих малюнків, у другій – 6, у третій групі -10, з них обрали по 2 малюнки, які зайняли друге і третє місця. Під час обрання переможців члени комісії прийняли рішення, що незалежно від того чи будуть переможці, які посіли перші три місця у своїх вікових групах брати участь у обласному та всеукраїнському конкурсах, вони обов’язково будуть нагороджені цінними дарунками.
Конкурс дитячого малюнка проводиться з метою популяризації у молодіжному середовищі цінностей безпечної праці, пропаганди, престижності і значимості охорони праці, підвищення у дітей рівня знань у сфері охорони праці і безпеки життєдіяльності, формування активної позиції щодо дотримання техніки безпеки. Одеські залізничники переконані, що саме у ранньому віці у дітей формується глибоке усвідомлення важливості дотримання правил безпеки на залізниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool