На Одеській магістралі триває Тиждень охорони праці

Травень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

Напередодні Всесвітнього дня охорони праці, що відзначається 28 квітня, у регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ відбувся вебінар-нарада, присвячений Тижню охорони праці. Ключовою темою заходу стало удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці.

Проходила онлайн-бесіда у приміщенні Дорожнього учбово-методичного центру (ДУМЦ) та технічних класах районних обчислювальних центрів Подільська, Знам’янки, Херсону та ст. ім.Т. Шевченка.

До участі в заході були запрошені інженери з охорони праці виробничих підрозділів регіональної філії. З тематичними доповідями перед присутніми виступили заступник начальника служби охорони праці регіональної філії Тетяна Громова, головний технічний інспектор праці Ради профспілки на Одеській залізниці Валентин Бочкарьов, головний державний інспектор відділу нагляду на транспорті та зв’язку Головного управління Державної служби України з питань праці в Одеській області Вадим Сокура.

Крім того, під час зустрічі було анонсовано проведення місячника профілактично-роз’яснювальної роботи щодо попередження невиробничого травматизму на залізничному транспорті серед населення, пасажирів, учнів шкіл, ліцеїв та коледжів, студентів вищих навчальних закладів. Так, протягом травня фахівці філії проведуть низку заходів, спрямованих на попередження нещасних випадківна залізниці серед громадян.

Нагадаємо, що понад 100 країн світу сьогодні відзначають Всесвітній День охорони праці. В Україні офіційно 28 квітня відзначається День охорони праці, який запроваджено Указом Президента України у 2006 році з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання та громадських організацій до проблем охорони праці. Вже котрий рік поспіль напередодні цієї дати одеські залізничники проводять заходи, спрямовані на поліпшення умов праці.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool