На об’єктах Одеської залізниці зменшилася кількість травмувань громадян

Лютий 03, 2017 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

За 12 місяців 2016 року кількість випадків травмувань сторонніх громадян на об’єктах залізничного транспорту Одеської магістралі становила 92 особи проти 97 у 2015 році. З них було травмовано 67 чоловіків (з них 41 зі смертельним наслідком), 18 жінок (з них 15) та 7 дітей віком до 16 років.

Зокрема, у минулому році кількість травмованих на станціях становила 48 проти 50 у 2015 році, зі смертельним наслідком – 31 проти 28.Кількість потерпілих на перегонах – 44 проти 47 у 2015 році, зі смертельним наслідком 29 проти 29.

Травмовано дітей до 16 років у 2016 році 7 проти 8 роком раніше, у тому числі смертельно 4 проти 0; залізничників – 4 проти 3, зі смертельним наслідком 2 проти 2.

Згідно з аналізом, проведеним службою з охорони праці регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ, найбільша кількість випадків невиробничого травматизму у минулому році сталося на об’єктах Одеської дирекції залізничних перевезень – 30, з яких 19 зі смертельним наслідком.

Найбільша кількість травмованих – це особи невстановленого виду діяльності (28 осіб), а також пенсіонери (26 осіб) та безробітні (22 особи). За віком найчастіше травмувалися громадяни віком від 30 до 50 років (32 особи) та від 51 року і вище (33 особи).
37% випадків трапилося увечері (з 18 до 24 години), четверта частина припадає на ранкові години (з 6-ої до полудня). Найменший відсоток травмування громадян (16,3%) приходиться на нічний час.

В третині випадків громадяни здійснювали перехід залізничних колій у невстановленому місці. Причиною кожного четвертого випадку у 2016 році стало ходіння по коліям. В решті випадків громадяни травмувалися через знаходження у негабаритних місцях, ураження електричним струмом, наближення до залізничних колій під час руху поїзда ближче ніж 5 метрів, перехід залізничних колії під вагонами тощо.

Додамо, що працівники регіональної філії «Одеська залізниця» постійно проводять профілактично-роз’яснювальну роботу з метою зменшення кількості випадків невиробничого травматизму серед населення.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool