На Новорічні та Різдвяні свята поліція Кіровоградщини працюватиме у посиленому режимі

Грудень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

У вихідні та святкові дні на території області публічну безпеку охоронятимуть 160 нарядів поліції, до складу яких щодоби залучатимуться працівники територіальних підрозділів, роти поліції особливого призначення, батальйону «Святослав, поліції охорони, підрозділів безпеки дорожнього руху, патрульні поліцейські.

За словами керівника Нацполіції області полковника Кондрашенка, загалом у новорічно-різдвяний період пильнуватимуть порядок близько 400 правоохоронців.

- Для більш тісної взаємодії та координації дій поліції з іншими силовими відомствами, Управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної гвардії в Головному Управлінні НПУ в області у цілодобовому режимі працюватиме оперативний штаб. Обмін інформацією та злагоджена робота служб дозволить підтримувати порядок та забезпечити спокій усіх мешканців і гостей області. Однак громадянам, які прагнуть провести свята без «пригод» і неприємностей, слід дотримуватися заходів особистої безпеки, поводитися чемно і толерантно, – коментує полковник Кондрашенко.

Так, поліцейські не рекомендують громадянам зустрічати свята з малознайомими людьми та вживати при цьому алкогольні напої;
- не брати з собою значні суми готівки, дорогоцінні прикраси тощо;
- не сідати за кермо транспортних засобів у нетверезому стані;
- уважно слідкувати за своїми дітьми та людьми похилого віку;
- не вживати значну кількість алкогольних напоїв, особливо перед можливими пішими прогулянками;
- бути уважними на вулицях, магазинах, розважальних закладах та місцях масового скупчення людей. У разі виявлення підозріливих пакунків, коробок, згортків – ні в якому разі їх не торкатися, а відразу викликати на місце рятувальників та поліцейських;
- використовуючи піротехнічні вироби, виявляти максимальну обережність, не розбирати і не давати їх дітям;
- не залишати незачиненими двері власних помешкань, балконів тощо;
- виявляти увагу до оточуючих та не залишати у безпорадному стані осіб, які, з якихось причин, опинилися у скрутному становищі.

У разі, якщо ж з Вами сталася неприємність, про це необхідно якнайшвидше повідомити правоохоронців за номером телефону «102» або ж звернутися до найближчого відділення поліції.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool