На межі Кіровоградської та Миколаївської областей попереджено аварію поїзда (ФОТО)

Листопад 03, 2016 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці попереджено аварію вантажного поїзда і дезорганізацію руху поїздів, що ледь не сталися через втручання сторонніх осіб.

За інформацією апарату безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці, першого листопада 2016 року о 08:17 на перегоні Нікель-Побузький – Болеславчик Гайворонської дистанції колії (межа Кіровоградської та Миколаївської областей) машиніст тепловоза під час руху при швидкості 55 км/год виявив відсутність фрагмента рейки, про що негайно повідомив поїзного диспетчера дільниці. Виявилося, що невідомі особи, застосовуючи газополум’яний інструмент, вирізали головку рейки, що під впливом тепловоза призвело до повного зламу рейки довжиною близько 250 мм. Побачивши тепловоз, який наближався, зловмисники кинули на місці злочину вирізаний фрагмент рейки та втекли.

Такі дії зловмисників могли призвести до сходження поїзда з непередбаченими наслідками. Залізничники оперативно вжили всіх заходів для заміни рейки та проінформували відповідні силові структури для вжиття заходів з пошуку зловмисників і забезпечення безпеки руху поїздів на залізниці.

прес-центр регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool