На Львівщині зіткнулись легковик та мотоцикл: двоє людей загинули, ще двоє - отримали травми

Травень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Внаслідок ДТП на Львівщині загинули двоє людей, ще двоє – отримали тілесні ушкодження. Трагічна подія сталася сьогодні, 7 травня, близько 1.20 години ночі у Жовківському районі.

 

 

На дорозі неподалік села Нова Кам’янка зіштовхнулися легковик «Фольксваген Пасат», за кермом якого був 18-річний місцевий мешканець, та мотоцикл «ІЖ Планета». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей – 13-річний водій мотоцикла та 19-річний пасажир автомобіля. Окрім цього, двоє пасажирів мотоцикла, 18-річний та 12-річний мешканці Жовківського району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Наразі правоохоронці з’ясовують усі причини та обставини цієї ДТП, повідомляє Департамент ДАІ МВС України.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool