На краденому авто - в ДТП

Січень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

 Працівники Вільшанського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали двох підозрюваних у скоєнні угону авто, 1970 та 1982 років народження, один з яких раніше судимий. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 Поцупили автомобіль «Opel-Astra» двоє нетверезих приятелів серед білого дня з двору приватного будинку. Господарка транспортного засобу необачно залишила його відчиненим з ключем у замку запалення і відлучилась на півгодини з дому. Цього часу і вистачило товаришам, вони випадково помітили машину і вирішили покататись на ній.

За кермо сів молодший чоловік і запропонував їхати до його знайомої в Одеську область. Втім, дістатись туди їм не вдалось. В’їхавши у Миколаївську область, зловмисники потрапили у дорожньо-транспортну пригоду. Автомобіль злетів у кювет і врізався у дерево.
Приятелі зупинили першого ж водія і з його допомогою витягли пошкоджену машину. Домовились з охоронцем підприємства, що знаходилось неподалік місця ДТП на околиці села, і залишили там авто, витягши при цьому акумулятор і магнітофон. А самі пішли у село до приятеля. Там продовжили пиячити.
Вже ввечері товариші повернулися до Вільшанки. Молодший пішов до бару, де його і затримали працівники міліції. Старший попрямував додому і вирішив швидко спакувати речі та їхати до Росії, де він працює. Однак, план не спрацював. Правоохоронці затримали зловмисника за місцем проживання його батьків.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом), санкція якої передбачає покарання у вигляді сплати штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool