На кожен факт надання неякісних послуг санаторно-курортними закладами має бути жорстка реакція, - Павло Розенко

Травень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко наполягає на необхідності позбавляти права участі у конкурсних процедурах санаторно-курортні заклади за неналежне надання послуг із оздоровлення учасникам АТО та особам з інвалідністю. Про це він сказав у ході засідання Ради з питань осіб з інвалідністю.

«В минулому році біля 45 тисяч осіб з числа ветеранів війни та осіб з інвалідністю за кошти держбюджету отримали путівки на оздоровлення в санаторно-курортних закладах. Усі кошти були передані в регіони. Але тут виникає величезне питання якості надання послуг, і контролю за якістю надання послуг санаторно-курортними закладами тим людям, які потребують нашої допомоги», - сказав він.

«Усі читали численні публікації і чули численні скарги на той рівень «сервісу», які отримують і учасники АТО, і особи з інвалідністю в цих санаторно-курортних закладах. Я вимагаю жорсткої реакції на кожен факт незадовільного надання послуг. Щоб на кожну скаргу учасника АТО, особи з інвалідністю була реакція відповідних державних органів влади. І за серйозні порушення санаторно-курортні заклади мають позбавлятися будь-якої можливості брати участь у подальших конкурсах», - наголосив Віце-прем’єр-міністр.

Павло Розенко також звернув увагу Мінсоцполітики на необхідність прискорити затвердження переліку базових послуг, що надаються санаторно-курортними закладами відповідно до медичних рекомендацій і входять до вартості путівки.


ПРЕС-СЛУЖБА ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool