На Київщині через повчання пенсіонера чоловік отримав ножа в груди

Травень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

За міліцейською статистикою, майже кожне вбивство скоюється у стані алкогольного сп’яніння. Так і у випадку, що трапився у місті Бровари, не обійшлося без оковитої, яка призвела до трагічних наслідків.

Днями до чергової частини міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги, про те що в місті Бровари в одній з квартир виявлено тіло 35-річного місцевого жителя з численними ножовими пораненнями.

На місце виклику виїхала слідчо-оперативна група броварської міліції, яка з’ясувала, що постраждалий того вечора перебував у квартирі свого 64-річного товариша. Чоловіки разом розпивали спиртні напої та вели задушевні розмови. Раптом гість дорікнув пенсіонерові, мовляв, що той не вміє поводитися зі своєю дружиною. На такі повчання захмелілий господар відреагував агресивно і між чоловіками спалахнула сварка, під час якої в розпалі гніву пенсіонер схопив кухонного ножа та наніс тілесні ушкодження товаришу, від яких той помер. Зрозумівши, що накоїв, пенсіонер викликав швидку.

Наразі чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Броварського міськвідділу міліції. Відомості про подію внесено до реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Броварського міськвідділу міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. До речі, чоловік уже притягувався за аналогічний злочин, але належних висновків так і не зробив.

 

Юлія Барабаш

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool