На Кіровооградщині для дітей у спецшколі створили простір денного перебування

Березень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Рівнянська спеціальна школа спільно з партнерами UNICEF благодійним фондом «Безпечне майбутнє» створила на базі закладу для дітей центр денного перебування. Про це у ході звіту розповіла директор школи Любов Іващенко сьогодні, 10 березня.

«Простір поділений на дві локації. Одна - навчальна, де розмістили парти, шафи та інші необхідні меблі, інша – розважально-розвиваюча, тут спортивні знаряддя, «м’яка» зона та ігри. Враховуючи, що останні роки через ковід та війну навчання в більшості було онлайн, наразі важливо відновити спілкування дітей із однолітками, що покращить подальшу соціалізацію в суспільстві. Крім педагогів і вихователів, за потреби з дітьми також працюватимуть логопед-дефектолог і психолог», - уточнила Любов Іващенко.

Перебування дітей у просторі – безкоштовне.

Як уже повідомлялося, вихованці гуртків «Джура», «Юні скаути» та учні ліцею «Обрій» поспілкувалися з працівниками управління каналу «Дніпро-Інгулець» та правоохоронцями відділку поліції у Світловодську в рамках профорієнтаційних екскурсій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool