На Кіровогращині за втручання прокуратури 5 млн грн залишаться у бюджеті

Травень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

Господарським судом задоволено позов прокуратури Кіровоградської області про визнання недійсним рішення комітету з конкурсних торгів управління капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації, у частині обрання приватного підприємства переможцем торгів по предмету «Реконструкція вул. Воровського в м. Новоукраїнка» та про визнання недійсним договору підряду по проведенню ремонтних робіт вартістю 5,2 млн грн.

Встановлено, що управлінням капітального будівництва Кіровоградської ОДА у жовтні - грудні 2014 року проведено торги по предмету реконструкція одного кілометра вулиці в м.Новоукраїнка, встановлено переможця та укладено з ним договір на 5,2 млн грн.
При цьому прокуратурою з’ясовано, що підприємством - переможцем надано документи щодо підтвердження досвіду виконання робіт та наявності матеріально-технічної бази на їх виконання, які не відповідали дійсності та свідчили про фактичну неспроможність виконання взятих на себе зобов’язань.
З огляду на вказані обставини прокуратура звернулася до господарського суду Кіровоградської області з позовом про визнання недійсними рішення комітету з конкурсних торгів та відповідного договору підряду.

Наразі позов судом задоволено.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool