На Кіровоградщину йдуть морози (ВІДЕО)

Листопад 07, 2021 | Новини | Переглядів: 1726 | Коментарі: 0

У Кропивницькому вже з понеділка можна чекати зниження температури повітря

Сьогодні, сьоме листопада, на вулиці доволі гарна осіння погода. В народі сьогодні відзначають день Федота та спостерігають за природними прикметами. Якщо десь сьогодні був туман вранці, то це віщує відлигу. Якщо на деревах ще багато листя, то зима буде затяжною Якщо день дощовий, то це до пізньої зими. Також можна подивитися на поведінку птахів. Якщо ворони сидять на деревах і не спускаються на землю, то треба чекати сильного вітру. А яка ж буде погода на наступному тижні?

Якщо у понеділок та вівторок температура повітря вдень буде до + 4 градусів, а вночі до + 1 градуса, то вже із середи можна чекати вночі до мінус 2 градусів морозу, а вдень температура повітря буде біля нуля. У четвер вночі стане ще холодніше, температура знизиться до мінус трьох градусів морозу. Вдень буде ще плюсова температура, до плюс трьох градусів. Отож, готуйте теплий одяг та вдягайте свої шапки, та теплі куртки.



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool