На Кіровоградщину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини (ФОТО)

Серпень 15, 2022 | Новини | Переглядів: 2027 | Коментарі: 0

Сьогодні кіровоградські волонтери, представники влади, медики та рятувальники зустрічали черговий евакуаційний потяг із жителями Донеччини, які через постійні обстріли змушені були залишити свої домівки та шукати прихистку у громадах нашої області.

На Кіровоградщину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини

На Кіровоградщину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини

На Кіровоградщину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини


Рятувальники (серед яких обов’язково присутні психологи) ГУ ДСНС в області допомагали перенести речі і домашніх улюбленців. Серед евакуйованих, традиційно, багато дітей, жінок, людей похилого віку.

Є люди з обмеженими фізичними можливостями. Багато хворих і просто виснажених. Тож кожна пара рук стає в нагоді: вийти з потяга, перенести речі, дістатись автомобіля швидкої чи намету для відпочинку, допомогти з дітьми. Рятувальники подбали про чай та перекус після тривалої подорожі.

Психологи Служби порятунку, які мають практичний досвід роботи із постраждалими, допомагають оговтатись та опанувати себе після пережитих жахіть. Далі донеччан організовано перевезуть і влаштують у місцях тривалого проживання, визначених обласною адміністрацією.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool