На Кіровоградщині з'явилися зухвалі шахраї

Квітень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1327 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна державна адміністрація звертається із застереженням до мешканців області, а особливо до суб'єктів підприємницької діяльності, керівників підприємств, установ та організацій різних форм власності.

Останнім часом "невідомі особи" від імені керівництва обласної державної адміністрації звертаються із проханням надати грошову допомогу дітям-сиротам з міста Авдіївка, а також переселенцям із зони проведення АТО. Такі звернення є шахрайськими. Кіровоградська обласна державна адміністрація не проводить збір готівкових коштів для соціально-вразливих категорій населення.

Якщо до вас зателефонували із подібним зверненням, просимо оперативно надавати інформацію на "гарячу лінію голови облдержадміністрації" - 0 800 500 238 (дзвінки безкоштовні).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool