На Кіровоградщині знову знайшли авіаційну бомбу ФАБ-50

Вересень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 1257 | Коментарі: 0

8 вересня сапери групи піротехнічних робіт знищили 6 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, що були виявлені пересічними громадянами під час земляних робіт поблизу населених пунктів Новгородківської громади, а саме: 5 артилерійських снарядів калібру 76 мм – біля с. Митрофанівка та авіаційну бомбу ФАБ-50 – поблизу с. Дубівка.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що небезпека натрапити на вибухонебезпечний предмет минулої війни може кожен за різних обставин. Тому варто чітко знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи небезпечну знахідку, позначити місце, відійти на безпечну відстань, зателефонувати на номер «101» та чекати прибуття фахівців.

На Кіровоградщині знову знайшли авіаційну бомбу ФАБ-50

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool