На Кіровоградщині знову розбійний напад та пограбування!

Січень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1863 | Коментарі: 0

22-річний зловмисник, раніше судимий за розбій, наніс тілесні ушкодження знайомому та заволодів його музичним центром. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Повідомлення про подію надійшло до Світловодського відділу поліції від потерпілого.

«Як з’ясувалося, напередодні місцевий житель вживав спиртні напої з товаришами у себе вдома. Згодом компанія розійшлась, а господар ліг спати. Прокинувся чоловік від сильних ударів, які наносив йому один з нещодавніх гостей. Потім зловмисник забрав музичний центр та втік. Розслідування за цим фактом триває», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool