На Кіровоградщині знову отруєння грибами

Листопад 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1794 | Коментарі: 0

1 листопада 2019 року до ДУ „Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України” надійшло повідомлення про реєстрацію випадку отруєння дикорослими грибами.

Так, 18 – річний мешканець м. Олександрія, Кіровоградської області, поласувавши невідомими дикорослими грибами, які купив у бабусі, на стихійному ринку, відразу опинився на лікарняному ліжку. Потерпілий відчувши перші симптоми недуги (нудоту та блювання), відразу звернувся до лікувального закладу. Наразі він у стані середньої важкості отримує лікування в реанімації закладу охорони здоров’я.

З початку року в області це вже 2 випадок отруєння дикорослими грибами. В минулому році 13 людей отруїлися дикорослими грибами, для 2 людей – закінчилось трагічно.

Шановні мешканці області! Будьте пильними! Відчувши перші симптоми недуги (слабкість, запаморочення, нудоту та блювання) не зволікайте! Відразу звертайтесь до лікувального закладу. Адже жодне захворювання не проходить безслідно! Не купуйте та не вживайте дикорослі гриби! Бережіть своє життя!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool