На Кіровоградщині знову грабіж та крадіжка

Березень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 764 | Коментарі: 0

21-річний раніше судимий мешканець Знам’янського району вдерся до будинку пенсіонера та пограбував його. Також встановлено причетність зловмисника до чотирьох крадіжок майна у жителів району. Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

Наприкінці лютого до Знам’янського міськвідділу міліції звернувся 61-річний чоловік. Потерпілий розповів, що незнайомець вдерся до будинку, завдав йому тілесних ушкоджень та відібрав одяг, взуття й інші особисті речі.
Правоохоронці розпочали пошуки зловмисника.
Тим часом до міськвідділу надійшло кілька повідомлень від мешканців району про крадіжки з домоволодінь побутової техніки, садового інвентарю, виробів з металу.
У результаті проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що ці злочини та пограбування справа рук одного і того ж зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки місцевий житель.
Підозрюваного затримали наприкінці минулого тижня на території району. Частину викраденого майна – одяг, взуття, телевізор, системний блок від комп’ютера – працівники міліції вилучили та повернули власникам.
- За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), та частиною 3 статті 186 ККУ (грабіж), – повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий. – Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років, стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
Проводиться подальша перевірка щодо причетності чоловіка до вчинення аналогічних злочинів.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool