На Кіровоградщині ЗНО з географії відбулося без порушень

Червень 15, 2021 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині без порушень відбулося ЗНО з географії, в якому взяли участь 2119 абітурієнтів сьогодні, 15 червня.

Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко.

«Традиційно ЗНО пройшло у відповідності з усіма вимогами. Загалом в області працювали 15 пунктів тестування, 7 з них в обласному центрі. До ЗНО задіяли 224 аудиторії. Явка абітурієнтів склала 64,8%, торік вона склала 74% від загальної кількості зареєстрованих. Під час тестування працювали 567 педпрацівників. За проходженням ЗНО спостерігали троє представників від громадських спостерігачів та ЗМІ. Порушень процедури тестування не зафіксували», - повідомила Ельза Лещенко.

Посадовиця також повідомила, що сьогоднішнє тестування з географії стало останнім ЗНО основної сесії.

Нагадаємо, на Кіровоградщині вже відбулися ЗНО з хімії та іспанської, французької й німецької мов та англійської мов. Також пройшли тестування з математики, української мови і літератури, історії України, фізики та біології. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool