На Кіровоградщині змінено порядок особистого прийому громадян в органах прокуратури

Березень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Наказом Генерального прокурора України №357 затверджено нову Інструкцію про порядок розгляду звернень і запитів та особистого прийому громадян в органах прокуратури України. Вищевказаний документ зареєстровано в Міністерстві юстиції України за № 65/31517.

Передбачено, що керівники органів прокуратури приймають громадян за зверненнями, у задоволенні яких відмовлено їх заступниками, або у разі оскарження їх дій чи рішень.

Заступники керівника регіональної прокуратури - у разі незгоди з діями чи рішеннями, прийнятими керівником самостійного структурного підрозділу цієї прокуратури, керівником місцевої прокуратури.
Керівники структурних підрозділів регіональних прокуратур, їх заступники згідно з компетенцією приймають громадян зі зверненнями щодо дій чи рішень, прийнятих підлеглими працівниками або керівниками місцевих прокуратур, їх заступниками, а також з питань зволікання, тривалого неприйняття ними рішень.

Прокурори відділів регіональних прокуратур - щодо дій чи рішень, прийнятих заступниками керівників місцевих прокуратур.
Заступники керівника місцевої прокуратури приймають громадян щодо дій чи рішень, прийнятих керівником та заступником керівника підрозділу місцевої прокуратури, підлеглими працівниками.

Прийом громадян за місцем їхньої роботи і проживання та в інших державних установах проводиться у разі потреби в порядку, визначеному керівником відповідної прокуратури.

Тому, громадянам, які мають намір звернутися до керівництва органів прокуратури, рекомендуємо враховувати вищевказаний порядок особистого прийому громадян в органах прокуратури України.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool