На Кіровоградщині зловмисник відібрав у пенсіонерки золоті прикраси

Серпень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 720 | Коментарі: 0

43-річний чоловік, скориставшись безпорадністю літньої жінки, зірвав із неї сережки. За скоєне підозрюваному загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.

До Олександрівського відділення поліції надійшло повідомлення від 81-річної жительки одного з сіл району про пограбування.

Правоохоронцям потерпіла розповіла, що чоловік спочатку пропонувати їй купити електролічильник, але вона відповіла йому відмовою та попрямувала до свого будинку. Тоді чоловік підкрався та завдав їй ударів по голові. Жінка упала, а грабіжник, зірвавши золоті сережки, зник.
«Поліцейські встановили особу зловмисника, ним виявився раніше судимий за крадіжку житель району. Викрадені прикраси від продав, а виручені кошти витратив на продукти харчування та алкогольні напої. Золоті прикраси повернуто власниці», - розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Олег Чорноморець.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

За матеріалами Олександрівського відділення поліції Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool