На Кіровоградщині зловмисник вчинив крадіжку з медичної установи

Травень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 678 | Коментарі: 0

Ним виявився раніше судимий 24-річний житель міста Гайворон. Чоловік викрав із приміщення закладу комп’ютерну техніку та електроінструменти. За скоєне особі загрожує до 6 років позбавлення волі.

До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що з місцевого центру медико-санітарної допомоги було викрадено ноутбук та різноманітне електрообладнання господарського призначення.

У ході проведення розшукових заходів працівники поліції встановили особу крадія. Ним виявився місцевий житель, який вже притягувався до відповідальності за вчинення злочинів майнового характеру.

Зловмисник пошкодив двері у приміщенні медичної установи, проник всередину та викрав майно. Нині чоловіку повідомлено про підозру і вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Частину викраденого правоохоронці вилучили.

Досудове розслідування триває, поліцейські перевіряють причетність громадянина до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Злодію загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Гайворонського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool