На Кіровоградщині зловмисник вбив свого сусіда

Листопад 24, 2016 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, житель населеного пункту напередодні посварився зі своїм сусідом.

Під час конфлікту, який стався начебто через словесні образи, 52-річний господар будинку кілька разів ударив потерпілого. Діставшись додому, він приліг на ліжко і більше не підвівся.

«Тіло небіжчика в його хаті виявила вже інша сусідка, яка занепокоїлася через те, що з обійстя зранку ніхто не вийшов. Побачивши чоловіка мертвим, жінка негайно викликала на місце пригоди поліцейських.
Встановити особу підозрюваного правоохоронцям вдалося досить швидко. Нині він дає покази слідчим і запевняє, що зовсім не збирався завдавати потерпілому серйозної шкоди», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool