На Кіровоградщині зловмисник угнав мопед

Жовтень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

У Новомиргороді зловмисник угнав мопед Мустанг, який належав жительці одного з населених пунктів району. Громадянина з чужим транспортом поліцейські розшукали на одній з вулиць міста.

До відділення поліції надійшло повідомлення від потерпілої про те, що близько 18.00 з території автошколи невідома особа заволоділа її мопедом.

Поліцейські прибули на місце події та у результаті першочергових оперативно-розшукових заходів виявили громадянина, який котив схожий за описом мопед, на одній з вулиць м. Новомиргорода. Коли чоловік помітив працівників поліції, намагався зникнути з їх поля зору, але його спроба виявилася марною. Надати документи на транспортний засіб для перевірки та пояснити, звідки у нього мопед, зловмисник не зміг.

У подальшому поліцейські встановили, що саме цей транспорт був викрадений з території навчального закладу та належить потерпілій.
Розслідування за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу триває. Зловмиснику повідомлено про підозру. За вчинене йому загрожує покарання – до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Новомиргородського відділення Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool