На Кіровоградщині зловмисник скоїв угон автомобіля, а потім пошкодив його

Квітень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Чоловік пригрозив власниці транспортного засобу розбитою пляшкою, змусив її пересісти на пасажирське місце, а сам за кермом розпочав рух.

Наляканій жінці вдалося залишити салон авто під час руху, внаслідок чого вона отримала перелом. Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його менш ніж за добу. За вчинене чоловіку загрожує покарання – до 12 років позбавлення волі.

23 квітня ввечері до Олександрівського відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про доставлення каретою швидкої 50-річної жительки одного з населених пунктів із травмою ноги.

Цьому передували наступні події. Близько 20:30 жінка під’їхала до магазину в районному центрі. До легковика підійшов невідомий молодий чоловік у нетверезому стані та, погрожуючи розбитою частиною пляшки, наказав потерпілій пересісти на пасажирське сидіння, а сам сів за кермо.
Як з’ясувалося, під час руху жінка отримала тілесні ушкодження внаслідок падіння з власного транспортного засобу. А тим часом правопорушник на викраденому авто зник у невідомому напрямку.

«Після отримання повідомлення про злочин в дію одразу було введено план «Перехоплення» та орієнтовано підрозділи поліції з сусідньої області. У результаті вжитих заходів пошкоджений автомобіль розшукали в кюветі автодороги біля одного з сіл Олександрівського району. Упродовж ще кількох годин поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 21-річний раніше судимий за крадіжки чоловік. У даний час зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Роман Деречин.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

За матеріалами Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool