На Кіровоградщині зловмисник скоїв низку крадіжок техніки, виробів зі срібла та золота

Жовтень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

На рахунку злодія 7 фактів кримінальних правопорушень. 34-річний чоловік раніше вже був судимий за наркозлочини і крадіжки. Нині йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

У вересні до Світловодського відділу поліції надійшли звернення місцевого мешканця про викрадення з помешкання музичного центру, магнітофону, відеокамери, електроінструментів, срібла, статуеток, посуду та інших речей.

«Поліцейські встановили, що зловмисник ще в серпні на одній з вулиць міста запримітив будинок, в якому ніхто не проживав. Чоловік через вікно проник всередину та здійснив крадіжку аудіотехніки і стаціонарного телефону. Чуже майно повантажив на візок та перевіз до себе додому, згодом продав за 400 гривень. Отримані кошти витратив на власні потреби. З того ж будинку чоловік викрав і 10 наручних годинників, які подарував знайомому.
У подальшому, коли «виручені» гроші у злодія закінчувалися, він повертався до помешкання, забирав цінні речі та продавав. Так, за викрадені вироби зі срібла – сережки, декілька ланцюжків і перснів, а також статуетки зловмисник отримав 1600 гривень. Крім того, до рук злодія потрапили дві пари золотих сережок, печатки, запонки, хрестик, затискач для краватки. Частину викраденого днями правоохоронці вилучили», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За фактами крадіжок триває розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool